maandag, januari 16, 2006

Werkbezoek


Morgen op werkbezoek naar het Hoogeveensche.
Op persoonlijke uitnodiging, der Hooge Heren, het zij gezegd!
Een hoog gehalte geestesziekten teistert daar naar verluid
de burelen van het plaatselijke Huys des Welbevindens.
Een extra dosis Benzodiazepines bevindt zich reeds in mijn Lamalederen werkkoffertje...

3 Comments:

gilde Anonymous Anoniem hysterisch...

Wat een hoge mate van verantwoording, wat een streling van uw eer en ego, daar u persoonlijk bent uitgenodigd om in het Hooge Veen de gemoederen te doen rusten. Vertrouwt u vooral op uw eigen kunde, in plaats van op de innovatieve medicatieve wetenschap! Mits de hysterische luiden in dergelijke overmaat aanwezig zijn, dat geen land met hen te bezeilen is. Hoogeveeners staan bekend om hun starheid en koppigheid, de neus omhoog, de kont tegen de krib!

17 januari, 2006 07:39  
gilde Blogger Zielknijper hysterisch...

Aangezien het begeleiden der zeer jeugdigen en Neonaten nog slecht incidenteel tot mijn taken behoort, wil ik mij geen expert noemen in het behandelen van Kribbe Schudders, Edele Vrouwe!
Toch kon ik deze dag afsluiten met een warm gevoel.
Een koortsige oude baas met een Theatrale ziektebeleving en een verwarde jongeling met acute interesse het aan en afgaande treinverkeer ter plaatse op locatie te ervaren, kon ik een veilige haven van hulpverlening binnen loodsen, mede dankzij uw zending astrale energieën!

Daar de voedingstoestand der Hooge Veeners niet bijster hoog mag worden genoemd is het percentage ontspoorde zielen naar verhouding boven het landelijk gemiddelde in deze contreien..
Dat gezegd hebbende was het met deze twee toch schrijnende gevallen al met al toch nog een tamme dag...
Mogelijk dat uw sussende deken van etherische instraling het werkgebied mijner gastarbeid gekalmeerd hebben?

17 januari, 2006 21:22  
gilde Anonymous Anoniem hysterisch...

U heeft een beroerende professie, Waarde Zielknijper. Uw inlevingsvermogen in het theater van de oude man en uw invoelendheid voor de jongeling bij de spoorbaan vertederen mij. Hoe zakelijk kunt u blijven in een dergelijke situatie? Hoeveel eelt heeft een Zielknijper op zijn ziel? Naar het verluidt heeft u goede zaken verricht in het Drentsche, zowel voor spoorwegen als de lokale schoonmaakdienst. Een indrukwekkende ervaring, lijkt mij!

18 januari, 2006 08:05  

Een reactie posten

<< Home